خواص طبی نماز

 

                         خواص طبی نماز

 

 

برخی از کارشناسان معتقدند نماز خواندن تنها غذای روح انسان نیست , بلکه جسم انسانها را نیز تقویت می کند. 

 

                           می گی نه ادامه ی مطلب و بخوان تا بدانی

خواص طبی نماز

برخی از کارشناسان معتقدند نماز خواندن تنها غذای روح انسان نیست , بلکه جسم انسانها را نیز تقویت می کند.

۱-و آنها را در مبارزه با مشکلات روزمره یاری می دهد . وقتی چشمها در حالت نماز ثابت می ماند جریان فکر هم خود به خود آرام شده و در نتیجه تمرکز فکر افزایش می یابد. ثابت ماندن چشم باعث بهبود ضعف و نواقصی مانند نزدیک بینی می شود و به لحاظ روانی این حالت باعث افزایش مقاومت عصبی فرد شده و بی خوابی و افکار نا آرام را از انسان دور می کند.

۲-ایستادن در حالت نماز باعث تقویت حالت تعادلی بدن شده و قسمت مرکزی مخچه که محل کنترل اعمال و حرکات ارادی است را تقویت می کند و این عمل باعث می شود فرد با صرف کمترین نیرو و انرژی به انجام صحیح حرکات بعدی بپردازد. نماز قسمت فوقانی بدن را پرورش داده و ستون مهره ها را تقویت کرده و آن را در حالت مستقیم نگاه می دارد. 

۳-تقویت أحشاء و ماهیچه های شکم , حفظ سلامت دستگاه گوارش و رفع یبوست مزمن سوء
هاضمه و بی اشتهایی از دیگر خواص نماز خواندن و رکوع در نماز است. 

۴-کارشناسان می گویند در حالت رکوع ماهیچه های اطراف ستون مهره ها منبسط می شود کخ در متعادل و آرام کردن سمپاتیک موثر است.

مدت زمان خواندن ذکر رکوع نیز باعث تقویت عضلات صورت و گردن ساق پا و رانها می شودو به این ترتیب به جریان خون در قسمتهای مختلف بدن سرعت می بخشد. 

۵-تنظیم متابولیسم بدن فراهم نمودن زمینه از بین رفتن اکثر بیماری ها از بدن , کمک به افزایش حالت استواری و استحکام مغز و بهبود ناراحتی های تناسلی و نارسایی های تخمدان از دیگر خواص رکوع در نماز است. 

۶-سجده نیز ستون مهره های بدن را تقویت کرده و دردهای سیاتیک را آرام می کند. سجده علاوه بر از بین بردن یبوست و سوء هاضمه ,پرده دیافراگم را تقویت کرده و به دفع مواد زاید بدن به دلیل فشرده شدن منطقه شکمی کمک می کند.

سجده همچنین باعث افزایش جریان خون در سر شده که این امر با تغذیه این غدد باعث حفظ شادابی , زیبایی و طراوت پوست می شود.

حالات سجده به واسطه باز شدن مهره ها از یکدیگر باعث کشیده شدن اعصابیکه قسمتهای مختلف بدن را به مغز وصل می کند,شده و این اعصاب را در یک حالت تعادلی قرار می دهد که این عم برای سلامت انسان بسیار حائز اهمیت است

سجده باعث آسودگی و آرامش در فرد شده و عصبانیت را تسکین می دهد. استحکام بخشیدن و تقویت عضلات پاها و ران ها , کمک به نفخ معده و روده , بهبود فتق , از خواص نشستن بعد نماز است.

روشن است که نماز فلسفی خاص خود را دارد که معراج مومن و مایه ی قرب به حق است و آن را باید فقط برای خداوند تعالی خواند و نه به انگزه فواید و آثاری از این دست, ولی آگاهی از این دست نظرات علمی نیز می تواند برای برخی مفید باشد.

نظرات 4 + ارسال نظر
مهدوی پنج‌شنبه 7 دی 1391 ساعت 17:24

خیلی متشکر از مطلبت.بجای کسایی که مطلبت رو نخوندن هم ازت تشکر میکنم.یروزی میاد که تمام غیرمسلمون ها درمورد دینه کاملمون که ۱۴۰۰سال پیش تبیین شده و انقد دقیق و علمیه دهنشون باز بمونه و حداقل متوجه میشن بقیه دین ها ناقصه.اگه کشورمون دقیقا اسلامی بشه و قوانین اسلامی عینا پیاده بشه(نه مثه الان که فقط ظاهره کشورمون اسلامیه)اونوقته که بعضی احمق های نادانه غرب زده میفهمن که واقعا احمقند.....

خواهش می کنم این کار کوچکی بود که می تونستم انجام دهم

. پنج‌شنبه 7 دی 1391 ساعت 17:26

عجب گفتی سخن را ...........................

زهرا دوشنبه 11 دی 1391 ساعت 10:16

هیچ کار خدا بی حکمت نیست....
خدا که به نماز ما هیچ احتیاجی نداره قطعا هر چی میگه به نفع خود ماست اما .....
بزرگواری خدا رو شکر....
مرسی مطلب بسیار جالبی بود.

قابلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی نداشت

helaleh سه‌شنبه 12 دی 1391 ساعت 13:27

چ جالب بود...تشکر..

خواهش می کنم قابلی نداشت

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد